Deel 2 – Kansen voor de cateringbranche

Robot in restaurant neemt bestelling op

Bij opdrachtgevers van lloff is catering een belangrijk onderdeel van hun totale facilitaire dienstverlening.

De gastvriendelijkheid draagt bij aan de primaire doelstellingen van de organisatie. Die waardevolle bijdrage maakt het verschil tussen catering en ‘facilitaire horeca’. De specialisten van lloff kunnen helpen deze stap te maken.

In vier + één verschillende posts delen wij onze visie op de kansen voor de cateringbranche.

2. Technologie en hospitality

“Juist nu de thuiswerktrend min of meer gedwongen populair is geworden zullen er meer medewerkers thuis blijven werken. Om te zorgen dat de medewerker, ook als hij of zij niet live aanwezig is, goed kan presteren en zich op zijn gemak voelt, kunnen er allerhande oplossingen worden bedacht.

Denk hierbij aan iets simpels als het laten thuisbezorgen van een lunch als je inbelt op een call waar je collega’s wel live aanwezig zijn, maar ook aan een social wallet waar je vanuit een persoonlijk keuzebudget de faciliteiten die voor jou belangrijk zijn kunt kiezen.”

Meer weten? Neem contact op met één van onze Facilitaire Horeca specialisten.

Vorige bericht
Volgende bericht