Bij opdrachtgevers van lloff is catering een belangrijk onderdeel van hun totale facilitaire dienstverlening.
De gastvriendelijkheid draagt bij aan de primaire doelstellingen van de organisatie. Die waardevolle bijdrage maakt het verschil tussen catering en ‘facilitaire horeca’. De specialisten van lloff kunnen helpen deze stap te maken.
In vier + één verschillende posts delen wij onze visie op de kansen voor de cateringbranche.
3. Zorg voor mens en omgeving
Dit is het moment om de sociale aspecten van de (facilitaire) dienstverlening te verbeteren. De facilitaire medewerker werd nog weleens gezien als ondergeschikt. Het besef dat de medewerkers een veel belangrijker rol spelen in bijvoorbeeld het veilig kunnen werken is door de pandemie duidelijker geworden.
De cateraar zorgt ervoor dat de omgeving voldoet aan de eisen en regelgeving van de huidige tijd. De cateraar zorgt voor vitaliteit, is een belangrijke partij in duurzaamheid, draagt bij aan sociale aspecten en zorgt voor de energie van de medewerkers.
Meer weten? Neem contact op met één van onze Facilitaire Horeca specialisten.