Wil jij met jouw organisatie de volgende stap maken in het aanbod van gezonde voeding? Dan weet je dat dat lang niet altijd even makkelijk is. Wat is gezonde voeding? En op welke wijze maak je de gezonde keuze de eerste keuze? Samen met onze samenwerkingspartner BestelBewuster helpt lloff door je een professionele, actuele en onafhankelijke visie te […]
Niet alleen de cateraar, de medewerkers en het eten en drinken zelf bepalen het succes van facilitaire horeca. Om ervoor te zorgen dat deze onderdelen bijdragen aan de doelstellingen van jouw organisatie, is het belangrijk dat het concept klopt. Je wilt een gastvrijheidsconcept dat past bij jouw cultuur, bij jouw medewerkers en bij de visie […]
Er is een idee of een concept voor een (op)nieuw in te richten restaurant, espressobar, receptie of Facilitaire Horeca voorziening. Maar hoe nu verder? Een idee voor een nieuw restaurant, de (koffie)bar of de receptie geeft vragen voor de organisatie en de facilitaire manager. Vragen over het gebruiksgemak, duurzaam ontwerpen en doelmatigheid. De inrichting van de Facilitaire Horeca […]
De specialisten van lloff adviseren opdrachtgevers bij alle vraagstukken op gebied van Facilitaire Horeca. Dit doen ze vanuit het uitgebreid track-record dat ze hebben. Daardoor denken en werken de specialisten van lloff vanuit ruime ervaring, kennis en creativiteit. Altijd vanuit realisme met een frisse blik en met de daadkracht om het anders te doen en zo resultaten […]
De specialisten van lloff adviseren opdrachtgevers bij alle vraagstukken op gebied van Facilitaire Horeca. Dit doen ze vanuit het uitgebreid track-record dat ze hebben. Daardoor denken en werken de specialisten van lloff vanuit een ruime ervaring, kennis en creativiteit. Altijd vanuit realisme met een frisse blik en met de daadkracht om het anders te doen en zo […]