Bij opdrachtgevers van lloff is catering een belangrijk onderdeel van hun totale facilitaire dienstverlening.
De gastvriendelijkheid draagt bij aan de primaire doelstellingen van de organisatie. Die waardevolle bijdrage maakt het verschil tussen catering en ‘facilitaire horeca’. De specialisten van lloff kunnen helpen deze stap te maken.
In vier + één verschillende posts delen wij onze visie op de kansen voor de cateringbranche.
5. Nieuwe oplossingen en ontwikkelingen
Doordat mensen minder op kantoor werken, zien we in de markt nieuwe oplossingen ontstaan. Dark kitchens schieten als paddenstoelen uit de grond; decentrale bereiding en vervolgens verspreiding naar de verschillende locaties. In combinatie met bezorgservice als concurrent van de thuisbezorgd.nl’s van deze wereld.
Ook het lokaal-sociale karakter wordt steeds meer zichtbaar. De buurtboer is een populair concept, ambachtelijke maatwerklunches bij je bedrijf, vers en lokaal geproduceerd.. (lees verder in de comments)
Meer weten? Neem contact op met één van onze Facilitaire Horeca specialisten.