"food, water, shelter & lloff"
– Gurf Morlix –
Facilitaire Horeca is een relatief nieuwe term in het werkveld. Ondersteunende horeca, daar draait om. Hoe je met eten en drinken de doelstellingen van de organisatie kan versterken.
Facilitaire Horeca
Bij opdrachtgevers van lloff draait het niet alleen om eten en drinken. Er is een ander proces dat ze primair drijft. Eten en drinken is wel een belangrijk onderdeel van hun totale facilitaire dienstverlening. Daarmee willen ze het verschil maken, het voegt toe aan de identiteit en uitstraling naar medewerkers en de markt waarin zij zich begeven. Het eten en drinken binnen deze organisaties draagt zo bij aan de doelstellingen van het primaire proces. Dat maakt het “Facilitaire Horeca.”
Specialisten
Op het gebied van eten en drinken is er veel mogelijk. Zoveel zelfs dat het soms moeilijk is om de juiste keuzes te maken. Dan is de inzet van een specialist van toegevoegde waarde. lloff kent de markt en de waarde van catering binnen de facilitaire dienstverlening. Door onze aanpak van anders kijken, anders denken en anders doen geven wij inzicht en structuur aan de mogelijkheden die er zijn. Zo helpen we om keuzes te maken en om de juiste leveranciers te selecteren.


Marktontwikkelingen
Voorbeelden van Facilitaire Horeca:
Een project met ons aangaan?
Samen werken aan toegevoegde waarde vanuit gastvrijheid met eten en drinken?