Facilitaire Horeca

  • Home
  • Facilitaire Horeca

"food, water, shelter & lloff"

– Gurf Morlix –

Facilitaire Horeca is een relatief nieuwe term in het werkveld. Ondersteunende horeca, daar draait om. Hoe je met eten en drinken de doelstellingen van de organisatie kan versterken.

Facilitaire Horeca

Bij opdrachtgevers van lloff draait het niet alleen om eten en drinken. Er is een ander proces dat ze primair drijft. Eten en drinken is wel een belangrijk onderdeel van hun totale facilitaire dienstverlening. Daarmee willen ze het verschil maken, het voegt toe aan de identiteit en uitstraling naar medewerkers en de markt waarin zij zich begeven. Het eten en drinken binnen deze organisaties draagt zo bij aan de doelstellingen van het primaire proces. Dat maakt het “Facilitaire Horeca.”

Specialisten

Op het gebied van eten en drinken is er veel mogelijk. Zoveel zelfs dat het soms moeilijk is om de juiste keuzes te maken. Dan is de inzet van een specialist van toegevoegde waarde. lloff kent de markt en de waarde van catering binnen de facilitaire dienstverlening. Door onze aanpak van anders kijken, anders denken en anders doen geven wij inzicht en structuur aan de mogelijkheden die er zijn. Zo helpen we om keuzes te maken en om de juiste leveranciers te selecteren.

portrait of restaurant owner
lloff - bilboard

Marktontwikkelingen

De wereld van eten en drinken verandert. Dat was voor corona al het geval en tijdens en na corona verandert dit niet. Hoe zorg je ervoor dat de catering blijft bijdragen aan de doelstellingen van jouw organisatie? Daar komt tegenwoordig meer bij kijken dan alleen onderwerpen als duurzaamheid, vitaliteit en circulariteit. De invloed van technologie en nieuwe huisvestingsconcepten is duidelijk zichtbaar en geeft een extra dynamiek aan de markt.

Deze dynamiek geeft facility managers en opdrachtgevers meerdere uitdagingen. Wat heb je nodig om deze uitdagingen aan te gaan? Is er voldoende specialistische kennis in huis om anders te kijken naar een veranderende markt? Is er wel tijd om afstand te nemen en na te denken over de veranderende omgeving?

Hoe ontwikkel en implementeer je een concept dat past bij de doelstellingen én de gasten van jouw organisatie? Een concept dat inspeelt op de “waarom”, maar ook op de “hoe.” Kortom: focus op de doelstellingen van het primaire proces en hoe je deze versterkt en ondersteund vanuit eten en drinken. Dan hebben we het echt over Facilitaire Horeca.

Een project met ons aangaan?

Samen werken aan toegevoegde waarde vanuit gastvrijheid met eten en drinken?