Inzichten

Stijn Slegers

Stijn Slegers

Operationeel manager met jaren ervaring Specialismen Facilitaire horecaconsultant Optimaliseren van contractbeheer en operationele processen Aanscherpen van businessmodellen Teambuilding en motivatie Visie en strategievorming Budgettering Stijn Slegers Sinds 1998 maak ik een smaakvolle reis door het horecalandschap, een doorlopende reis met opleidingen en trainingen waarbij mijn managementvaardigheden steeds meer zijn verfijnd. Door deze verfijning kon en […]
Lees verder

Rick Peters

De duurzame verbinder Samen slimmer worden Specialismen People driven management Conceptontwikkeling Social Return Duurzaamheidsproposities (Europese) Aanbestedingen en tenders Lean buying (Inkoopmanagement) Implementatie management Copywriting t.b.v. offertes en overige uitingen Menu-engineering Keukeninrichting Trainingen en audits (HACCP, RI&E, QHES management) Geurmarketing Rick Peters Toen ik eind 2021 bij lloff aansloot, voelde dat direct goed. Als collectief krijgen […]
Lees verder
Facto - Joost | facilitaire horeca specialist

Catering Post Corona

De ene week denk je dat de kantoren weer langzaam opengaan. De andere week blijkt dat dit nog wel even duurt. Joost werd geïnterviewd door Facto over Catering Post Corona. Hij verteld dat er ook tijdens Corona mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld door de WKR ruimte te benutten voor een lunch aan huis. Lees erover op Facto […]
Lees verder
Screenshot van website Samensterk FM

Working Paper: Van catering naar Facilitaire Horeca

De huidige coronacrisis heeft verregaande gevolgen voor de cateringbranche. Ecomonische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar snel op en het perspectief is lastig te vinden. Voor SamenSterkFM hebben een working paper ontwikkeld. Daarin gaan we in op actuele aspecten van catering als onderdeel van facilitaire dienstverlening en hoe je er Facilitaire Horeca van maakt. Het maakt […]
Lees verder
Kok aan de slag in de keuken

Extra deel – Kansen voor de cateringbranche

Bij opdrachtgevers van lloff is catering een belangrijk onderdeel van hun totale facilitaire dienstverlening. De gastvriendelijkheid draagt bij aan de primaire doelstellingen van de organisatie. Die waardevolle bijdrage maakt het verschil tussen catering en ‘facilitaire horeca’. De specialisten van lloff kunnen helpen deze stap te maken. In vier + één verschillende posts delen wij onze […]
Lees verder
Vrouw aan tafel aan het werk achter de laptop

Deel 4 – Kansen voor de cateringbranche

Bij opdrachtgevers van lloff is catering een belangrijk onderdeel van hun totale facilitaire dienstverlening. De gastvriendelijkheid draagt bij aan de primaire doelstellingen van de organisatie. Die waardevolle bijdrage maakt het verschil tussen catering en ‘facilitaire horeca’. De specialisten van lloff kunnen helpen deze stap te maken. In vier + één verschillende posts delen wij onze […]
Lees verder
Vrouw staat op midden op straat van grote stad

Deel 3 – Kansen voor de cateringbranche

Bij opdrachtgevers van lloff is catering een belangrijk onderdeel van hun totale facilitaire dienstverlening. De gastvriendelijkheid draagt bij aan de primaire doelstellingen van de organisatie. Die waardevolle bijdrage maakt het verschil tussen catering en ‘facilitaire horeca’. De specialisten van lloff kunnen helpen deze stap te maken. In vier + één verschillende posts delen wij onze […]
Lees verder

Danny van Stiphout

ik voeg waarde toe aan jouw primaire doelen Bedrijfscatering advies en interim management in Amsterdam Catering advies en interim management voor organisaties met bedrijfscatering in Amsterdam en omstreken. Met meer dan 25 jaar ervaring in de horeca en catering help ik organisaties in de Randstad om het eten, drinken en gastvrijheid op het werk te […]
Lees verder

Bas Terlingen

Een creatieve hospitality manager  met een frisse blik Specialismen Operationele horeca Culturele horeca Conceptmatig denken en implementeren Commercialisering Training on the job Productkennis Verbinding Creativiteit Teambuilding Bas Terlingen Eten en drinken is het allerleukste van facility management. Het sluit aan bij de gastbeleving en ik bied toegevoegde waarde aan het primaire proces in de driehoek […]
Lees verder