Wij helpen opdrachtgevers bij (Europese) aanbestedingen rondom eten en drinken. Daarbij selecteren en contracteren we een cateraar of exploitant om met Facilitaire Horeca de doelstellingen te realiseren.
Dit doen we vanuit onze kennis en ervaringen in de markt. Zowel vanuit de leverancier als opdrachtgever. Zo ontstaat er een realistische samenwerking tussen de opdrachtgever en de exploitant of cateraar.
Onze aanpak kenmerkt zich door realisme en ruimte voor creativiteit. Wij maken geen uitgebreide technische uitvragen, maar geven input om te komen tot haalbare aanbestedingen. Onze ervaringen bij het schrijven van offertes en aanbestedingen geeft hierbij toegevoegde waarde.
Onafhankelijk
Realisme
Marktkennis
Onze specialisten
Joost Homminga
Joost Homminga
Bas Terlingen
Bas Terlingen
Danny van Stiphout
Danny van Stiphout
Stijn Slegers
Stijn Slegers
Rick Peters
Rick Peters
Inzichten en updates
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze inzichten en updates.