De specialisten van lloff adviseren opdrachtgevers bij alle vraagstukken op gebied van Facilitaire Horeca. Dit doen ze vanuit het uitgebreid track-record dat ze hebben. Daardoor denken en werken de specialisten van lloff vanuit ruime ervaring, kennis en creativiteit. Altijd vanuit realisme met een frisse blik en met de daadkracht om het anders te doen en zo resultaten te boeken.
lloff’ers weten organisaties te doorgronden en zich snel “eigen” te maken. Daardoor zijn onze specialisten direct inzetbaar. Vanuit een hands-on mentaliteit en met plezier werken zij aan het realiseren van de doelstellingen.
Track-record
De specialisten van lloff hebben allemaal een uitgebreid track-record in de facilitaire horeca.
Daadkracht
Anders denken, anders kijken, anders doen
Resultaat
Vanuit realisme met een frisse blik en met de daadkracht om het anders te doen
Onze specialisten

Joost Homminga
Joost Homminga
Joost is een ervaren professional met veel kennis van facilitaire horeca.

Bas Terlingen
Bas Terlingen
Bas heeft jarenlange ervaring met de horeca binnen culturele-, congres en evenmenten horeca.

Danny van Stiphout
Danny van Stiphout
Met een jarenlange internationale ervaring in contractcatering, facility management, evenementen en horeca brengt Danny de combinatie van theorie en praktijk.

Stijn Slegers
Stijn Slegers
Met meer dan 25 jaar ervaring in de facilitaire en commerciële horeca zet Stijn zich in om organisaties te ondersteunen op het gebied van facilitaire horeca vraagstukken.

Rick Peters
Rick Peters
Na jarenlang een dynamische rol te hebben vervuld binnen de vaderlandse foodservice heeft Rick besloten alle opgedane kennis en ervaring op een andere manier in te zetten.

Inzichten en updates
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze inzichten en updates.
Een project met ons aangaan?
Samen werken aan toegevoegde waarde vanuit gastvrijheid met eten en drinken?