Concept Ontwikkelen

Niet alleen de cateraar, de medewerkers en het eten en drinken zelf bepalen het succes van Facilitaire Horeca. Om ervoor te zorgen dat deze onderdelen bijdragen aan de doelstellingen van jouw organisatie, wil je dat het concept klopt. Je wilt een gastvrijheidsconcept dat past bij jouw cultuur, bij jouw medewerkers en bij de visie van jouw organisatie. Dat uitvoerbaar is, realistisch en passen binnen het budget. Wat je niet wilt is een standaard concept met een cateraar waar je vervolgens te lang aan vast zit. lloff ontwikkelen concepten die passen bij de doelstellingen van jouw organisatie. Realistische concepten die uitvoerbaar zijn.

Creatief

Wij bieden creativiteit om facilitaire horeca te realiseren die past bij de doelstellingen.

Realistisch

Een concept met meer dan het plaatje. Ook realistisch en uitvoerbaar.

Budget

Binnen het budget (OPEX en CAPEX).

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en hoor meer over onze ideeën. We praten je graag bij!

Inzichten en updates

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze inzichten en updates.