Conceptontwikkeling

Niet alleen de cateraar, de medewerkers en het eten en drinken zelf bepalen het succes van facilitaire horeca. Om ervoor te zorgen dat deze onderdelen bijdragen aan de doelstellingen van jouw organisatie, is het belangrijk dat het concept klopt.

Je wilt een gastvrijheidsconcept dat past bij jouw cultuur, bij jouw medewerkers en bij de visie van jouw organisatie. Dit concept moet uitvoerbaar, realistisch en binnen het budget passen.

Wat je niet wilt is een standaard concept met een cateraar waar je vervolgens te lang aan vast zit. lloff ontwikkelt concepten die passen bij de doelstellingen van jouw organisatie. Realistische concepten die uitvoerbaar zijn.

Creatief

Van catering naar facilitaire horeca die past bij de doelstellingen.

Realistisch

Een concept met meer dan alleen het plaatje. Ook realistisch en uitvoerbaar.

Budget

Binnen budget (OPEX en CAPEX).

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en hoor meer over onze ideeën. We praten je graag bij!

Inzichten en updates

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze inzichten en updates.