Niet alleen de cateraar, de medewerkers en het eten en drinken zelf bepalen het succes van facilitaire horeca. Om ervoor te zorgen dat deze onderdelen bijdragen aan de doelstellingen van jouw organisatie, is het belangrijk dat het concept klopt.
Je wilt een gastvrijheidsconcept dat past bij jouw cultuur, bij jouw medewerkers en bij de visie van jouw organisatie. Dit concept moet uitvoerbaar, realistisch en binnen het budget passen.
Wat je niet wilt is een standaard concept met een cateraar waar je vervolgens te lang aan vast zit. lloff ontwikkelt concepten die passen bij de doelstellingen van jouw organisatie. Realistische concepten die uitvoerbaar zijn.
Creatief
Van catering naar facilitaire horeca die past bij de doelstellingen.
Realistisch
Een concept met meer dan alleen het plaatje. Ook realistisch en uitvoerbaar.
Budget
Binnen budget (OPEX en CAPEX).
Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en hoor meer over onze ideeën. We praten je graag bij!
Joost Homminga
Joost Homminga
Joost is een ervaren professional met veel kennis van facilitaire horeca.
Bas Terlingen
Bas Terlingen
Bas heeft jarenlange ervaring met de horeca binnen culturele-, congres en evenmenten horeca.
Danny van Stiphout
Danny van Stiphout
Met een jarenlange internationale ervaring in contractcatering, facility management, evenementen en horeca brengt Danny de combinatie van theorie en praktijk.
Stijn Slegers
Stijn Slegers
Met meer dan 25 jaar ervaring in de facilitaire en commerciële horeca zet Stijn zich in om organisaties te ondersteunen op het gebied van facilitaire horeca vraagstukken.
Rick Peters
Rick Peters
Na jarenlang een dynamische rol te hebben vervuld binnen de vaderlandse foodservice heeft Rick besloten alle opgedane kennis en ervaring op een andere manier in te zetten.
Inzichten en updates
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze inzichten en updates.