Ben jij ook bezig met het aanbod aan eten in drinken binnen jouw organisatie? Wil je dat dit beter aansluit bij de huidige, veranderde doelstellingen? Krijgt de catering niet de prioriteit die het verdient? Sluit je huidige cateringcontract niet meer aan bij de wensen? Of worden de afspraken niet goed gewaarborgd en nagekomen? lloff helpt je om je hierop voor te bereiden door je een professionele, actuele en onafhankelijke visie te geven op het lopende cateringcontract.
snel overzicht van je contractmogelijkheden!
Onafhankelijk en objectief
Risicovrij
Wij bieden een risicovrij advies over je huidige catering afspraken.
Inzicht
Krijg een professioneel, actueel en onafhankelijk inzicht in de kansen en bedreigingen.
Grip
In 60 minuten tips and tricks om grip te krijgen op jouw cateringcontract.
Wat krijg je?
Wij nemen jouw aangeleverde stukken door en maken een eerste analyse. Daarna krijg je in een online gesprek met daarin adviezen over jouw huidige situatie en de mogelijkheden voor de toekomst.
Hiermee zet je de eerste stap om toegevoegde waarde te bieden door de catering bij te laten dragen aan de primaire doelstellingen van de organisatie. Daarmee creëer je Facilitaire Horeca.
€
495
excl BTW
Maak gebruik van deze aanbieding!
Om in 60 minuten grip te krijgen op jouw cateringcontract!
Of neem contact op met één van onze specialisten:

Joost Homminga
Joost Homminga
Joost is een ervaren professional met veel kennis van facilitaire horeca.

Bas Terlingen
Bas Terlingen
Bas heeft jarenlange ervaring met de horeca binnen culturele-, congres en evenmenten horeca.

Danny van Stiphout
Danny van Stiphout
Met een jarenlange internationale ervaring in contractcatering, facility management, evenementen en horeca brengt Danny de combinatie van theorie en praktijk.

Stijn Slegers
Stijn Slegers
Met meer dan 25 jaar ervaring in de facilitaire en commerciële horeca zet Stijn zich in om organisaties te ondersteunen op het gebied van facilitaire horeca vraagstukken.

Rick Peters
Rick Peters
Na jarenlang een dynamische rol te hebben vervuld binnen de vaderlandse foodservice heeft Rick besloten alle opgedane kennis en ervaring op een andere manier in te zetten.
Inzichten en updates
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze inzichten en updates.
Een project met ons aangaan?
Samen werken aan toegevoegde waarde vanuit gastvrijheid met eten en drinken?