lloff is pragmatisch ingesteld. Het succesvol implementeren van een nieuw concept of dienst lijkt gemakkelijk, maar dat is het zeker niet. Vaak is er een gat tussen hetgeen is ontwikkeld en bedacht en de medewerkers op de werkvloer die het moeten doen. De specialisten van lloff weten visie en strategie op een juiste manier te vertalen naar de werkvloer.
Onze specialisten die weten wat implementeren is:

Joost Homminga
Joost Homminga
Joost is een ervaren professional met veel kennis van facilitaire horeca.

Bas Terlingen
Bas Terlingen
Bas heeft jarenlange ervaring met de horeca binnen culturele-, congres en evenmenten horeca.

Marc van Hooijdonk
Marc van Hooijdonk
Marc is een ervaren general manager in de food, retail en evenementen business.

Danny van Stiphout
Danny van Stiphout
Met een jarenlange internationale ervaring in contractcatering, facility management, evenementen en horeca brengt Danny de combinatie van theorie en praktijk.

Niels Heesen
Niels Heesen
Niels is een veelzijdig food professional met ruime ervaring binnen de zorg omgeving en reguliere horeca.

Rick Peters
Rick Peters
Na jarenlang een dynamische rol te hebben vervuld binnen de vaderlandse foodservice heeft Rick besloten alle opgedane kennis en ervaring op een andere manier in te zetten.
Inzichten en updates
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze inzichten en updates.