Ontwerpen

Er is een idee of een concept voor een (op)nieuw in te richten restaurant, espressobar, receptie of Facilitaire Horeca voorziening. Maar hoe nu verder?

Een idee voor een nieuw restaurant, de (koffie)bar of de receptie geeft vragen voor de organisatie en de facilitaire manager. Vragen over het gebruiksgemak, duurzaam ontwerpen en doelmatigheid. 

De inrichting van de Facilitaire Horeca vraagt om een vertaling van het concept naar een werkbaar en praktisch technisch ontwerp. lloff creëert een totaaloplossing. Vanuit een praktisch stappenplan wordt gewerkt aan de invulling en realisatie.

Onafhankelijk

Wij bieden een leveranciers onafhankelijk advies.

Besparing

Door onze onafhankelijke aanpak haal je de beste prijs/kwaliteit uit de markt.

Projectmatig

Op gestructureerde wijze van idee naar realisatie.

Wat krijg je?

Om de lay-out van een keuken en uitgiftegebied naar een definitief ontwerp, offerte en realisatie te brengen voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

Het bestekmatige deel wordt geproduceerd op basis van een document met voorwaarden, vergezeld van een makkelijk te gebruiken invullijst in Excel. In deze lijst staan de ins- en outs van alle items, inclusief de omschrijving van het maatwerk, afmetingen e.d. Daarmee is het eenvoudig een offerteaanvraag uit te zetten die goed vergelijkbaar is.

Onze specialisten

Inzichten en updates

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze inzichten en updates.