Wij optimaliseren jouw catering en horeca
Wij optimaliseren jouw catering naar facilitaire horeca. Aan de basis van ieder concept of samenwerking liggen een idee en afspraken. Wij zien steeds vaker de uitvoering niet meer bijdraagt aan het resultaat. Er is dan vaak een verschil tussen wat is afgesproken en wat wordt uitgevoerd.
lloff heeft de kennis en ervaring om de catering en horeca te optimaliseren. Daarbij kijken we naar het huidige concept en de gemaakte afspraken. We kijken wat er goed gaat, wat er beter kan en komen met voorstellen. Niet veranderen om te veranderen, wel om de facilitaire horeca optimaal te laten aansluiten op de doelstellingen van de organisatie.
Onze specialisten die optimaliseren.

Joost Homminga
Joost Homminga
Joost is een ervaren professional met veel kennis van facilitaire horeca.

Bas Terlingen
Bas Terlingen
Bas heeft jarenlange ervaring met de horeca binnen culturele-, congres en evenmenten horeca.

Marc van Hooijdonk
Marc van Hooijdonk
Marc is een ervaren general manager in de food, retail en evenementen business.

Danny van Stiphout
Danny van Stiphout
Met een jarenlange internationale ervaring in contractcatering, facility management, evenementen en horeca brengt Danny de combinatie van theorie en praktijk.

Niels Heesen
Niels Heesen
Niels is een veelzijdig food professional met ruime ervaring binnen de zorg omgeving en reguliere horeca.

Rick Peters
Rick Peters
Na jarenlang een dynamische rol te hebben vervuld binnen de vaderlandse foodservice heeft Rick besloten alle opgedane kennis en ervaring op een andere manier in te zetten.
Inzichten en updates
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze inzichten en updates.