Accelerator Utrecht

Nieuwe horeca op het Utrecht Science Park!

Accelerator Utrecht is officieel geopend. cepezed ontwierp dit unieke en toekomstbestendige multi-tenant gebouw. lloff – facilitaire horeca specialisten tekende voor de ontwikkeling, realisatie en aanbesteding van het horecaconcept.

π™„π™£π™©π™šπ™œπ™§π™–π™–π™‘ π™€π™£π™©π™¬π™šπ™§π™₯
Als specialist zijn we vroeg betrokken bij de ontwikkeling. Samen met onze adviezen is het een open, efficiΓ«nt en schaalbaar en leuk horecaconcept geworden. Het ondersteunt het ecosysteem van Kadans. Ontmoeten en verbinden van de verschillende huurders staat centraal.

De gecombineerde receptie/espressobar zorgt voor een gastvrij ontvangst. Het restaurant is modulair gebouwd inclusief front cooking. Er zijn verschillende service concepten (to-go, pick-up, self-service en banqueting).Β Het auditorium en de vergaderzalen zijn door externen te huren voor een event of bijeenkomst.

π˜Όπ™–π™£π™©π™§π™šπ™ π™ π™šπ™‘π™žπ™Ÿπ™ π™š π™šπ™­π™₯π™‘π™€π™žπ™©π™–π™©π™žπ™š
Na de ontwikkeling en ontwerp fase hebben we samen met Kadans Science Partner ook de aanbesteding voor de keuken apparatuur en daarna de horeca exploitant uitgevoerd. Zo zijn onze adviseurs betrokken van ontwikkeling tot realisatie en opening.

Dat zie je terug in het resultaat. Door vooraf goed na te denken over de exploitatie van het (facilitaire) horeca concept is er voldoende werkruimte en opslag, zijn de aansluitingen in orde, is de ventilatie afgestemd op het gebruik, zijn de looplijnen efficiΓ«nt en heeft de exploitant voldoende ruimte voor ondernemerschap.

Zo maak je de business case voor de opdrachtgever en horeca exploitant aantrekkelijk. Want als je de juiste specialist tijdig betrekt levert dit je voordeel (en eerlijk gezegd ook euro’s).

𝙕𝙀 π™žπ™¨ β€œπ™Žπ™šπ™«π™šπ™£π™©π™šπ™šπ™£β€ 𝙀𝙣𝙩𝙨𝙩𝙖𝙖𝙣
De conceptinvulling van Hutten voor Accelerator Utrecht. Seventeen is dΓ© plek op het Utrecht Science Park voor eten, drinken en ontmoeten.

Hier komen gastvrijheid en culinaire ambacht samen en kun je terecht voor een goede kop koffie van de barista, een heerlijke lunch en een prettige informele werkplek.

Met diverse vergaderzalen, een auditorium en een gezellige bar is Seventeen bij uitstek geschikt voor het organiseren van zakelijke events, lunches en diners op maat.

Accelerator - Utrecht
  • Kadans Science Partner
  • https://www.kadans.com
  • Utrecht
  • Ontwerp en realisatie
  • Joost

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om onze laatste update en nieuws te ontvangen

Een project met ons aangaan?

Samen werken aan toegevoegde waarde vanuit gastvrijheid met eten en drinken?