Optimalisatie en verduurzaming aanbod
Hoe kunnen we het aanbod optimaliseren en verduurzamen? Dat was de vraag waarmee Rick is begonnen. Voor een 3 – tal locaties van de Hogeschool Rotterdam heeft hij daarvoor het assortiment, werkwijze en conceptuele invulling aangepast. Dit naar de behoefte van de Hogeschool.
Deze behoefte is vastgelegd in een Horecavisie. Deze visie was het uitgangspunt. Naast het gezonde en duurzame aspect is er binnen ook focus gelegd op het invullen van verschillende functies door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Het lokale karakter is o.a. ingevuld met deze inzet van lokale concepten en producenten.
Rick heeft hiervoor ook alles vastgelegd. Dit is de basis voor verslaglegging/verantwoording. Ook is alles uitgewerkt in personeelshandboeken.

- Ladagerie/Hogeschool Rotterdam
- Rotterdam
- Optimaliseren
- Rick

Rick Peters
Rick Peters
Nieuwsbrief
Schrijf u in op onze nieuwsbrief om onze laatste update en nieuws te ontvangen
Een project met ons aangaan?
Samen werken aan toegevoegde waarde vanuit gastvrijheid met eten en drinken?