Conceptontwikkeling en ontwerp
Samen met architect cepezed ontwikkelden wij het facilitaire horeca concept voor Plus Ultra Leiden. Dit is een nieuw multi-tenant gebouw van Kadans Science Partner.
Als specialist zijn we vroeg betrokken bij de ontwikkeling. Hierdoor is het een efficiënt en schaalbaar concept geworden. En nog leuk ook!
Het concept ondersteunt het ecosysteem van Kadans. Ontmoeten en verbinden van de verschillende huurders staat centraal.
De gecombineerde receptie/espressobar is tijdens lunchuren ook het restaurant. Er zijn verschillende service concepten (to-go, pick-up, self-service en banqueting). Dit is ook vertaald naar het functionele ontwerp.
Na de ontwikkeling en ontwerp fase hebben we de aanbesteding voor de keuken en de horeca exploitant gedaan. Zo zijn we in dit traject betrokken van ontwikkeling tot realisatie en opening.
Dat is maar goed ook. We zien nog te vaak dat er in de ontwikkeling van vastgoed onvoldoende wordt nagedacht over de exploitatie van het facilitaire horeca concept. Dan is er zomaar te weinig m2, onvoldoende aansluitingen, slechte ventilatie en zijn de looplijnen niet efficiënt. Dat wil je natuurlijk niet.
Het maakt de business case voor de horeca exploitant ook niet aantrekkelijk.
Want als je de juiste specialist tijdig betrekt kan dit zomaar veel ergernis (en eerlijk gezegd ook euro’s) schelen.
- Kadans Science Partner
- www.kadans.com
- Leiden
- Ontwikkelen
- Joost
Joost Homminga
Joost Homminga
Nieuwsbrief
Schrijf u in op onze nieuwsbrief om onze laatste update en nieuws te ontvangen
Een project met ons aangaan?
Samen werken aan toegevoegde waarde vanuit gastvrijheid met eten en drinken?