X by TU Delft

Advies en Ondersteuning

X is dé plek op de campus van TU Delft waar je je ontwikkelt op gebieden die niet terugkomen in de academische opleidingen. X is er voor de “needs of young people.” Met een variabel aanbod van sport, spel, kunsten, ambachten, reflectie en lifestyle.

Een bruisende plek van onschatbare waarde op een dynamische campus.

Goed georganiseerd, maar begin van dit jaar vielen er kort achter elkaar verschillende leidinggevenden weg. Er was behoefte aan manager met extra ervaring die het team structuur en rust biedt.

lloff kent verschillende interim-managers met een brede ervaring in facilitaire horeca. Sinds april 2022 is Bas Terlingen interim Manager Catering, Rental en Retail. Hij biedt een frisse blik op de horeca en verhuur van de ruimtes.

Bas vertelt:
“Binnen X zijn er twee doelgroepen; allereerst de studenten van de TU Delft. Daarnaast maken externe partijen ook gebruik van de faciliteiten.

X heeft veel sportfaciliteiten; voetbal, hockey, tennis, rugby, maar ook klimmen, fitness en nog vele anderen. Daarnaast zijn er allerhande culturele, kunst en lifestyle opties die georganiseerd worden door de externe partijen. De activiteiten zorgen voor een gaaf en bruisend programma-aanbod.

Het is nooit saai bij X.”

Inmiddels werkt lloff aan een toekomstbestendige visie voor X. De rol van gastvrijheid met eten, drinken speelt hierin een belangrijke en verbindende factor.

X is namelijk meer dan het gemiddelde congrescentrum. Hier kun je een congres of vergadering combineren met sport, lego bouwen, workshops of salsa dansen. Dit geeft ruimte voor creativiteit, reflectie en fun.

Het aanbod van eten en drinken is hierop afgestemd en draagt bij aan de doelstellingen van X.

Een mooi en goed voorbeeld van facilitaire horeca!

Visitekaartje Ex - explore yourself, explore your playground
  • X by TU Delft
  • www.tudelft.nl/en/x/
  • Delft
  • Optimaliseren
  • Bas

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om onze laatste update en nieuws te ontvangen

Een project met ons aangaan?

Samen werken aan toegevoegde waarde vanuit gastvrijheid met eten en drinken?