In opdracht van een internationale vastgoedorganisatie werkte lloff -facilitaire horecaspecialisten het gastvrijheidsconcept “5* Hospitality” voor The Finch uit, zodat het beter aansluit bij de veranderende omstandigheden in dit kantoorgebouw.
Volledig gericht op de huidige trends in vastgoedbeheer ontwikkelde lloff het gastvrijheidsconcept, dat begint bij het verwelkomen in het pand.
Voor de invulling van de f&b-dienstverlening voerde lloff met succes een versnelde her-aanbesteding van de bedrijfscatering uit. De winnaar? BaxterStorey én uiteraard de medewerkers en gasten van de twee hoofdhuurders.
Sinds november 2023 verwent deze cateraar de gasten van The Finch, met toekomstgerichte facilitaire horeca. Met een trendy bedrijfsrestaurant, een all-day food- en coffeebar en het eten en drinken tijdens bijeenkomsten en evenementen.
Dit zijn de 5 manieren hoe lloff The Finch toekomstbestendig maakt.
- Duurzaamheid op het menu:
- Minder vlees, meer plantaardig:
Met een ambitieuze doelstelling van 20% dierlijke versus 80% plantaardige eiwitten worden flexitariërs verleid met creatieve vegetarische en veganistische opties en blijft het aanbod gericht op een brede doelgroep. - De focus op lokaal geteelde producten: Minimaal 90% van de ingrediënten die lokaal geproduceerd worden, worden ook lokaal ingekocht.
- Minder voedselverspilling: Door de flexibiliteit van locatie koken zonder centraal menu, het verwerken van ‘left-overs’ en het composteren van al het organisch afval reduceert de catering het restafval tot 0%.
- Minder vlees, meer plantaardig:
- Gezonde & gepersonaliseerde voeding:
- Powerbowls en superfoods: Gezonde en voedzame maaltijden zorgen de hele dag voor energie.
- Allergenen: Alle allergenen worden duidelijk vermeld op de menuaankondigingen.
- Keuzevrijheid: Stel zelf een salade of wrap samen met jouw favoriete ingrediënten.
- Wereldse smaken op avontuur:
- Streetfood uit alle hoeken van de wereld: Van Thaise curry tot Mexicaanse taco’s, The Finch Kitchen neemt je mee op een culinaire reis.
- Wisselende themabuffetten: Proef elke week nieuwe smaken en ontdek onbekende gerechten.
- Live cooking: De koks bereiden hun gerechten in de open keuken en zijn benaderbaar voor vragen en flexibel bij speciale verzoeken.
- Digitalisering in de keuken:
- Bestel via een app: Bestel en betaal je maaltijd binnenkort eenvoudig via je smartphone.
- Menuaankondigingen: Alle informatie over allergenen en voedingswaarden is direct beschikbaar via de schermen in de outlets.
- Betaalgemak: Kies hoe je wilt betalen, met pin, creditcard of via je mobiel.
- Beleving centraal:
- Uitnodigende outlets: De horecagelegenheden zijn geen snelle hap, het is een moment van ontmoeting en ontspanning.
- Ontspanning en entertainment: Geniet tijdens je werkdag van workshops, sportieve pauzes en andere vormen van ontspanning.
- Wisselende aankleding: De sfeer in het centrale atrium past zich aan gedurende de seizoenen en gelegenheden door thematische decoratie, speciale menu’s en een enorm projectiescherm aan het plafond.
lloff: de gids naar de toekomst van facilitaire horeca! lloff is trots op de samenwerkingen bij The Finch. Van conceptontwikkeling naar tenderbegeleiding tót de uitkomst op de vloer! Weten hoe lloff jouw catering naar toekomstbestendige facilitaire horeca brengt?
Neem contact op met één van de lloff’ers. Je vindt hun contactgegevens op onze website.
**Laat je niet inhalen door trends, omarm ze met lloff!**