lloff versterkt team met F&B strateeg Carlo de Vos

lloff, dé specialist in advies en interim-management voor de facilitaire horeca, verwelkomt met trots partner-consultant Carlo de Vos. Met zijn komst biedt lloff nog meer slagkracht en expertise aan (middel)grote horecabedrijven en snelgroeiende F&B organisaties die klaar zijn voor de volgende stap.

De brug tussen strategie en operatie
Met meer dan 30 jaar ervaring in horeca, leisure en hotellerie is Carlo een zwaargewicht in de branche. Zijn unieke kracht ligt in het naadloos verbinden van de strategie van een organisatie met de dagelijkse operatie. Hij heeft een zeldzame achtergrond die hem in staat stelt om op elk niveau te schakelen:

  • De werkvloer: Begonnen als kok en sous-chef, kent hij de dynamiek van de praktijk als geen ander.
  • Commercieel inzicht: Een afgeronde HBO-studie Commerciële Economie zorgt voor een scherpe, commerciële blik.
  • Academische visie: Zijn Master Bedrijfskunde levert de bedrijfskundige en strategische diepgang.

Dankzij deze combinatie spreekt Carlo de taal van zowel de werkvloer als de directiekamer.

Van conceptontwikkeling tot operational excellence
Carlo helpt ondernemers om meer structuur en rust in hun organisatie te brengen, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn: ondernemen. Of het nu gaat om het verhogen van de gasttevredenheid, het verbeteren van het rendement of het implementeren van innovatieve F&B concepten, Carlo’s expertise is breed en direct toepasbaar. Zijn specialismen omvatten:

  • Strategieontwikkeling en -operationalisering
  • Conceptontwikkeling en -optimalisatie
  • Aanbestedingstrajecten, van Europees tot meervoudig onderhands
  • Inkoop-, contract- en category management
  • Procesoptimalisatie en rendementsverbetering
  • Projectmanagement en het begeleiden van transities
  • Stakeholdermanagement

Bewezen ervaring in de voorhoede van hospitality
Gedurende zijn loopbaan heeft Carlo diverse managementfuncties bekleed bij toonaangevende organisaties, waaronder de grootste hotelketen van Nederland en Holland Casino (semi-overheidsorganisatie). Hier was hij medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het F&B-product op zowel operationeel- , tactisch- als strategisch niveau. Een concreet voorbeeld van zijn impact is zijn bijdrage aan de wieg van de nieuwe, toonaangevende vestigingen van Holland Casino in Venlo en Utrecht. Deze vestigingen zijn gerealiseerd in nauwe samenwerking met nationale- en internationale architectenbureaus.

Samen sterker: de kracht van het lloff-collectief
Carlo sluit zich aan bij het hechte team van lloff, bestaande uit Joost Homminga, Bas Terlingen, Danny van Stiphout, Rick Peters en Stijn Slegers. De filosofie van lloff is helder: samen elkaar versterken. Door het brede palet aan specialistische kennis binnen het team kan lloff niet alleen grote, complexe opdrachten succesvol realiseren, maar is het ook de juiste partner voor kleinere interim-opdrachten. Het benutten en aanvullen van elkaars expertise staat hierbij voorop, waarbij  het resultaat voor de opdrachtgever altijd centraal staat.

Concrete verbeterslagen realiseren binnen jouw F&B-organisatie?
Heeft jouw organisatie behoefte aan een frisse blik, tijdelijke versterking of wil je concrete verbeterslagen realiseren? Wil je de prestaties van jouw F&B-organisatie naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd meer rust en structuur creëren? Dan komt Carlo graag met je in contact.

Een project met ons aangaan?

Samen werken aan toegevoegde waarde vanuit gastvrijheid met eten en drinken?