Carlo de Vos

Food & Beverage consultant en interim manager

Introductie

Carlo is sinds 2025 als partner-consultant verbonden aan lloff. Met meer dan 30 jaar ervaring in de horeca, leisure en hotellerie, heeft hij diverse managementfuncties vervuld op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Zijn loopbaan startte in de keuken als kok/sous-chef, waarna hij de overstap maakte naar de schoolbanken voor een HBO-studie Commerciële Economie en een Master Bedrijfskunde. Zijn passie is om meer structuur en rust in een organisatie te brengen, zodat de ondernemer zich kan focussen op hetgeen waar hij goed in is: ondernemen.

Visie
Volgens Carlo beïnvloedt lekker, goed en gezond eten en drinken in grote mate hoe je je voelt, en dat geldt niet alleen thuis maar zeker ook op de werkvloer. Hij ziet dat samenzijn in een aantrekkelijke ruimte mensen verbindt, wat de werksfeer en productiviteit ten goede komt. Goede facilitaire horeca is in zijn ogen dan ook een visitekaartje dat goed werkgeverschap onderstreept. In een tijd van personeelsschaarste is dit een belangrijke toegevoegde waarde voor iedere organisatie.

Specialismen
Carlo’s kracht ligt in het verbinden van de strategie met de operatie. Hij spreekt de taal van zowel de werkvloer als het management en kan met zijn brede ervaring helpen bij:

  • Strategie ontwikkelen en operationalisering
  • Concept-, en productontwikkeling
  • Rendementsverbeteringen
  • Procesoptimalisatie
  • Projectmanagement
  • Inkoop, contract- en category management
  • Begeleiden van aanbestedingstrajecten, van complex Europees tot meervoudig onderhands

Fun fact
Voordat Carlo zijn commerciële en bedrijfskundige visie ontwikkelde, was hij actief in diverse keukens, variërend van bistro’s tot luxueuze restaurants in het hogere segment. Deze achtergrond als kok zorgt ervoor dat hij als geen ander de vertaalslag van een concept naar de werkvloer kan maken.

Contactgegevens
Wil je de mogelijkheden voor jouw organisatie onderzoeken? Neem contact op via de website van lloff.

Rick Peters

Een project met ons aangaan?

Samen werken aan toegevoegde waarde vanuit gastvrijheid met eten en drinken?