Een ervaren professional
Pragmatisch, creatief en open
Specialismen
- Visie en strategievorming
- Operationeel management
- Conceptontwikkeling en -implementatie
- Gastvrijheid en serviceverbetering
- (Europese) Aanbestedingen
- Begeleiding van transitietrajecten
Over Joost
Met meer dan 25 jaar ervaring in de horeca brengt Joost als medeoprichter van lloff een schat aan kennis en passie mee naar de wereld van eten en drinken. De missie van Joost is om organisaties te helpen de stap te maken van traditionele catering naar een geïntegreerde, strategische benadering van gastvrijheid.
Visie op Facilitaire Horeca
Ik geloof sterk dat Facilitaire Horeca de toekomst is. Het gaat verder dan alleen eten en drinken; het is een strategisch middel om werkplezier, productiviteit en organisatiedoelstellingen te ondersteunen. In mijn visie evolueert facilitaire horeca naar een onmisbaar onderdeel van de totale werkervaring, waarbij duurzaamheid, gezondheid en community-building centraal staan.
Het programma “van catering naar Facilitaire Horeca” leidt tot meetbare successen bij verschillende organisaties.
lloff: Kracht door Samenwerking
Bij lloff bundelen we de krachten van vijf ervaren professionals. Onze filosofie ‘5 x 1 = 7’ weerspiegelt de meerwaarde die we creëren door onze gecombineerde expertise. We werken voortdurend aan “altijd meer kennis”, zodat we onze opdrachtgevers voorzien van de meest actuele inzichten en oplossingen. Dit stelt ons in staat om continuïteit, een breed netwerk en specialistische kennis te bieden, en organisaties naar een hoger plan te tillen.
Benieuwd naar hoe we elkaar versterken met innovatieve facilitaire horeca-oplossingen? Neem gerust contact op voor een inspirerend gesprek! Je krijgt er gegarandeerd een vleugje lloff (en Joost) bij.