Een veelzijdig foodprofessional
binnen de zorg en reguliere horeca
Specialismen
- Bepaling voedingsvisie
- Leveranciers selectie en implementatie
- Optimalisatie keukenprocessen
- Verhogen efficiency & rendement
- Inkoop & Waste management
- Menu engineering (ruime productkennis)
- Keuken advies, ontwerp en bouwbegeleiding
- Nulmeting kwaliteit
- HACCP QuickScan + verbeterplan
Niels Heesen
Niels heeft ruime ervaring binnen de zorg en reguliere horeca. Na 17 jaar als chef-kok werkzaam te zijn geweest heeft hij zich de laatste 5 jaar toegelegd op het optimaliseren van zorggerelateerde voedingsprocessen. Hierdoor heeft hij breed toepasbare kennis en praktijkervaring om u te helpen met uitdagende vraagstukken binnen uw (zorg)organisatie.
Door zijn directe en pragmatische aanpak weet hij strategische doelen helder te vertalen naar een werkbaar plan. Hij is efficiënt, resultaatgericht en creëert duidelijkheid.
Niels kan goed schakelen tussen belanghebbenden in uw organisatie, wekt vertrouwen vanwege zijn ervaring, no-nonsens mentaliteit en prettig directe communicatiestijl. Hij daagt uit in het stellen van de juiste prioriteit en heeft humor.
Niels geeft Facilitaire Horecaprocessen de aandacht die ze verdienen