Optimaliseren

Facto - Joost | facilitaire horeca specialist

Catering Post Corona

De ene week denk je dat de kantoren weer langzaam opengaan. De andere week blijkt dat dit nog wel even duurt. Joost werd geïnterviewd door Facto over Catering Post Corona. Hij verteld dat er ook tijdens Corona mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld door de WKR ruimte te benutten voor een lunch aan huis. Lees erover op Facto […]
Lees verder
SamensterkFM

Working Paper: Van catering naar Facilitaire Horeca

De huidige coronacrisis heeft verregaande gevolgen voor de cateringbranche. Ecomonische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar snel op en het perspectief is lastig te vinden. Voor SamenSterkFM hebben een working paper ontwikkeld. Daarin gaan we in op actuele aspecten van catering als onderdeel van facilitaire dienstverlening en hoe je er Facilitaire Horeca van maakt. Het maakt […]
Lees verder
lloff - visie

Extra deel – Kansen voor de cateringbranche

Bij opdrachtgevers van lloff is catering een belangrijk onderdeel van hun totale facilitaire dienstverlening. De gastvriendelijkheid draagt bij aan de primaire doelstellingen van de organisatie. Die waardevolle bijdrage maakt het verschil tussen catering en ‘facilitaire horeca’. De specialisten van lloff kunnen helpen deze stap te maken. In vier + één verschillende posts delen wij onze […]
Lees verder
lloff - visie

Deel 4 – Kansen voor de cateringbranche

Bij opdrachtgevers van lloff is catering een belangrijk onderdeel van hun totale facilitaire dienstverlening. De gastvriendelijkheid draagt bij aan de primaire doelstellingen van de organisatie. Die waardevolle bijdrage maakt het verschil tussen catering en ‘facilitaire horeca’. De specialisten van lloff kunnen helpen deze stap te maken. In vier + één verschillende posts delen wij onze […]
Lees verder
lloff - visie

Deel 3 – Kansen voor de cateringbranche

Bij opdrachtgevers van lloff is catering een belangrijk onderdeel van hun totale facilitaire dienstverlening. De gastvriendelijkheid draagt bij aan de primaire doelstellingen van de organisatie. Die waardevolle bijdrage maakt het verschil tussen catering en ‘facilitaire horeca’. De specialisten van lloff kunnen helpen deze stap te maken. In vier + één verschillende posts delen wij onze […]
Lees verder

Deel 2 – Kansen voor de cateringbranche

Bij opdrachtgevers van lloff is catering een belangrijk onderdeel van hun totale facilitaire dienstverlening. De gastvriendelijkheid draagt bij aan de primaire doelstellingen van de organisatie. Die waardevolle bijdrage maakt het verschil tussen catering en ‘facilitaire horeca’. De specialisten van lloff kunnen helpen deze stap te maken. In vier + één verschillende posts delen wij onze […]
Lees verder

Deel 1 – Kansen voor de cateringbranche

Bij opdrachtgevers van lloff is catering een belangrijk onderdeel van hun totale facilitaire dienstverlening. De gastvriendelijkheid draagt bij aan de primaire doelstellingen van de organisatie. Die waardevolle bijdrage maakt het verschil tussen catering en ‘facilitaire horeca’. De specialisten van lloff kunnen helpen deze stap te maken. In vier + één verschillende posts delen wij onze […]
Lees verder