Over lloff

“let’s talk about lloff baby”

– Modern Talking –

ladies and lads of facility and fun

lloff is een samenwerking van facilitaire horeca specialisten.

Als zelfstandigen zijn wij een platform gestart om gezamenlijk naar buiten te treden, kennis te delen en te sparren over onze passie: eten en drinken binnen organisaties, ofwel Facilitaire Horeca.

Het is onze missie om organisaties te helpen de toekomst van eten en drinken, werken en leven, vorm te geven. We zetten concrete resultaten neer. Dat doen we door samen te bouwen en waar nodig uit te dagen. Wij geven onze opdrachtgevers inzichten door anders te kijken, anders te denken en anders te doen.

Ons principe van “5×1=7” brengt ons een breder perspectief en onze opdrachtgevers altijd met kennis. Samen weten we meer, hebben we een groter bereik, meer expertise en liften we mee op elkaars netwerk. Onze specialisten zijn op zo minder kwetsbaar en hebben een brede achterban voor opvang bij uitval of ziekte.

Door onze samenwerking met de professionals van HarveyBloom zijn alle overeenkomsten & algemene voorwaarden juridisch gecheckt. Onze opdrachtgevers en onze leden werken daardoor volgens de richtlijnen van de wet DBA

lloff - samen
0 +
jaren ervaring bij elkaar

Een project met ons aangaan?

Samen werken aan toegevoegde waarde vanuit gastvrijheid met eten en drinken?