De behoeftes van mensen veranderen, de financiën staan er anders voor, expertise mist of er is gebrek aan tijd. lloff denkt mee en komt vanuit ervaring, kennis en creativiteit met de passende oplossing voor verschillende uitdagingen binnen de Facilitaire Horeca!
UitdagingenbinnendeFacilitaireHoreca?
Sluiten de bedrijfsdoelstellingen en de horeca niet volledig op elkaar aan?
Het opnieuw inrichten van het restaurant vanwege veranderde wensen?
Het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen?
Het optimaliseren van de huidige dienstverlening?
Sluiten de KPI’s nog aan bij de veranderende marktomstandigheden?
Advisering en ondersteuning bij een (Europese) aanbesteding?
Genereren van extra sales in horeca of evenement omgeving?
Tijdelijke vervanging en management op interim basis?
Een marketingplan opstellen en implementeren voor meer consistentie en betere resultaten?
lloffheeftoplossingen!
Covid proof maken van het restaurant
Advies rondom inkoop bij (Europese) aanbestedingen
Strategieontwikkeling rondom facilitaire horeca
Benchmark van de huidige dienstverlening door middel van een quickscan
Ontwikkelen en uitwerken van foodconcepten
Ontwerpen en verbeteren van de functionele lay-out
Implementeren van foodconcepten
Uitwerken van de guest journey
Optimaliseren van de dienstverlening
Training van medewerkers en coaching van ondernemers