Conceptontwikkeling

  • Home
  • Project Categorieën
  • Conceptontwikkeling
lloff - projecten

Natural Tableware

Implementatie Duurzame Disposables Danny is betrokken bij het toepassen van plasticvrije disposables en voedselverpakkingen op alle locaties van een internationale bedrijfscateraar. Deze organisatie heeft voor de ontwikkeling van haar bedrijfsconcept een partner gevonden in Natural Tableware, ontwikkelaar en producent van duurzame design disposables. Bij het toepassen van de producten als onderdeel van het foodconcept wordt […]
Lees verder

Home Fashion Outlet @ Bataviastad

Home Fashion naast Fashion! Goede combinatie? Dit project zijn wij begonnen vanuit slechts een idee! Dit is vervolgens samen verder ontwikkeld tot een volwaardig concept. Inclusief businessplan en bijbehorend exploitatiemodel voor de eerste drie jaar. Het betreft een concept met home fashion producten met daarin Facilitaire Horeca. Alle aspecten rondom ondernemen zijn aan bod gekomen. […]
Lees verder

House of Macarons

Van klein naar groot… Met onze partner van House of Macarons hebben we gezamenlijk een retail franchise concept ontwikkeld met uitsluitend grote macarons, ijs, chocolade en  koffie- en theeproducten. Naast het ontwikkelen van de strategie en het concept zijn we betrokken bij de het opstarten van deze nieuwe onderneming waar een eigentijdse formule en hospitality […]
Lees verder

Sparkles

Conceptontwikkeling, keukenontwerp en exploitatie Sparkles maakt design toegankelijk voor iedereen door het maken van gebruikersvriendelijke onlinesoftware. Bij het betrekken van het nieuwe kantoor heeft Joost Sparkles begeleid bij het ontwikkelen van het cateringconcept. Het is een concept geworden dat onderdeel is van het employer brand en helpt Sparkles medewerkers te binden aan het bedrijf. Naast […]
Lees verder

Amare

Opzetten facilitaire horeca voor het grootste cultuurcomplex van Nederland Op het Spui in Den Haag verrijst het grootste cultuurcomplex van Nederland. Hier komen het Nederlands Danstheater, het Koninklijk conservatorium, het Residentie Orkest en het Zuiderstrandtheater onder een dak. Bas was betrokken bij het opzetten van de horeca; 14 horeca outlets, een restaurant met 150 couverts, […]
Lees verder

De leeromgeving

Diverse projecten Toponderwijs en -onderzoek vraagt om top eten en drinken. In deze leeromgeving hebben wij een aantal opdrachten uitgevoerd. Zo kwam er de vraag een concreet voorstel te doen voor het realiseren van een Faculty Club, de huiskamer van een universiteit.  Na onderzoek bij de verschillende Faculty Clubs heeft Bas voor de opdrachtgever inzichtelijk […]
Lees verder