Optimalisatie en verduurzaming aanbod Hoe kunnen we het aanbod optimaliseren en verduurzamen? Dat was de vraag waarmee Rick is begonnen. Voor een 3 – tal locaties van de Hogeschool Rotterdam heeft hij daarvoor het assortiment, werkwijze en conceptuele invulling aangepast. Dit naar de behoefte van de Hogeschool. Deze behoefte is vastgelegd in een Horecavisie. Deze […]
Procesoptimalisatie & budgetbeheersing Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland en zet zich in voor kwetsbare mensen die door ouderdom of sociale problemen extra hulp nodig hebben. Niels Heesen heeft als interim teamleider voor een periode van 8 maanden ondersteund met de optimalisatie rondom restauratieve voorzieningen […]
Beheer Cateringcontract Ondersteuning en Advies Bij het beheer van contracten voor Europese semioverheidsinstanties is verantwoording cruciaal. Danny helpt de facilitaire afdeling van dit agentschap (samen met een vooraanstaande Britse samenwerkingspartner) met advies voor het beheer van het cateringcontract. Dit advies is doorlopend via het participeren aan periodieke presentaties op het gebied van kwalitatieve en kwantitatieve […]
Conceptontwikkeling, keukenontwerp en exploitatie Sparkles maakt design toegankelijk voor iedereen door het maken van gebruikersvriendelijke onlinesoftware. Bij het betrekken van het nieuwe kantoor heeft Joost Sparkles begeleid bij het ontwikkelen van het cateringconcept. Het is een concept geworden dat onderdeel is van het employer brand en helpt Sparkles medewerkers te binden aan het bedrijf. Naast […]
Diverse projecten Toponderwijs en -onderzoek vraagt om top eten en drinken. In deze leeromgeving hebben wij een aantal opdrachten uitgevoerd. Zo kwam er de vraag een concreet voorstel te doen voor het realiseren van een Faculty Club, de huiskamer van een universiteit. Na onderzoek bij de verschillende Faculty Clubs heeft Bas voor de opdrachtgever inzichtelijk […]