Danny van Stiphout en Joost Homminga hebben, in samenwerking met CBRE GWS, een significante bijdrage geleverd aan de heraanbesteding van de hospitality- en cateringdiensten bij Galapagos in Oegstgeest. Deze aanbesteding was gericht op het optimaliseren van de dienstverlening in “The Finch,” het innovatieve en duurzame hoofdkantoor van Galapagos. De uitdaging bestond uit het verhogen van […]
Danny van Stiphout heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de bedrijfskantine in het monumentale hoofdkantoor van VanWonen in Zwolle. In opdracht van Jet Tillmann werkte hij aan een totaalconcept dat perfect aansluit bij de historische uitstraling van het pand én de moderne ambities van de organisatie. Danny was verantwoordelijk voor het optimaliseren […]
Optimalisatie en verduurzaming aanbod Hoe kunnen we het aanbod optimaliseren en verduurzamen? Dat was de vraag waarmee Rick is begonnen. Voor een 3 – tal locaties van de Hogeschool Rotterdam heeft hij daarvoor het assortiment, werkwijze en conceptuele invulling aangepast. Dit naar de behoefte van de Hogeschool. Deze behoefte is vastgelegd in een Horecavisie. Deze […]
Procesoptimalisatie & budgetbeheersing Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland en zet zich in voor kwetsbare mensen die door ouderdom of sociale problemen extra hulp nodig hebben. Niels Heesen heeft als interim teamleider voor een periode van 8 maanden ondersteund met de optimalisatie rondom restauratieve voorzieningen […]
Advies en Ondersteuning X is dé plek op de campus van TU Delft waar je je ontwikkelt op gebieden die niet terugkomen in de academische opleidingen. X is er voor de “needs of young people.” Met een variabel aanbod van sport, spel, kunsten, ambachten, reflectie en lifestyle. Een bruisende plek van onschatbare waarde op een dynamische campus. Goed […]
Implementatie Duurzame Disposables Danny is betrokken bij het toepassen van plasticvrije disposables en voedselverpakkingen op alle locaties van een internationale bedrijfscateraar. Deze organisatie heeft voor de ontwikkeling van haar bedrijfsconcept een partner gevonden in Natural Tableware, ontwikkelaar en producent van duurzame design disposables. Bij het toepassen van de producten als onderdeel van het foodconcept wordt […]
Ondersteuning Aanbesteding Cateringcontract Bij het uitschrijven van contracten voor Europese semioverheidsinstanties is verantwoording van groot belang. Danny helpt de facilitaire afdeling van dit agentschap (samen met een vooraanstaande Britse samenwerkingspartner) bij het schrijven van de aanbestedingsdocumenten voor het cateringcontract. Client Europees Agentschap II Locatie Nederland Categorie Strategie en Conceptontwikkeling, Advies en Ondersteuning lloff'er Danny Danny […]
Beheer Cateringcontract Ondersteuning en Advies Bij het beheer van contracten voor Europese semioverheidsinstanties is verantwoording cruciaal. Danny helpt de facilitaire afdeling van dit agentschap (samen met een vooraanstaande Britse samenwerkingspartner) met advies voor het beheer van het cateringcontract. Dit advies is doorlopend via het participeren aan periodieke presentaties op het gebied van kwalitatieve en kwantitatieve […]
Quickscan en verbeterproces GGZ inGeest biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg. Behandelaren van GGZ inGeest werken in en vanuit Amstelveen, Amsterdam, Bennebroek, Haarlem en Hoofddorp. In een aantal locaties worden er in eigen beheer koffiecorners geëxploiteerd. Voor de afdeling Facilitair en Huisvesting heeft Joost een quickscan uitgevoerd rondom de exploitatie van deze koffiecorners. Er zijn verbeteringen inzichtelijk […]
Diverse projecten Toponderwijs en -onderzoek vraagt om top eten en drinken. In deze leeromgeving hebben wij een aantal opdrachten uitgevoerd. Zo kwam er de vraag een concreet voorstel te doen voor het realiseren van een Faculty Club, de huiskamer van een universiteit. Na onderzoek bij de verschillende Faculty Clubs heeft Bas voor de opdrachtgever inzichtelijk […]