Samen staan we sterk!

  • Home
  • Samen staan we sterk!

Word partner van lloff: de kracht van samen

Als zelfstandig ondernemer ben je altijd hard aan het werk, maar heb je geen tijd om áán je bedrijf te werken. Marketing kost teveel tijd. Systemen kosten teveel geld. Je netwerk is groot, maar beperkt en als het tegenzit, hoor je je ineens tegen jezelf praten. Maar je zelfstandigheid is een groot goed. Je sales, je personal branding en persoonlijke ontwikkeling kun je zelf.

Wij zijn een groep bevlogen collega’s. We delen onze systemen, onze marketing en onze managementfuncties. Onze branding, marketing, events, onderzoek en boekhouding doen we samen. We zijn elkaars achtervang bij ziekte en vakantie. Kortom, we versterken elkaar met de ondernemershefboom. Samen kennen we de hele markt.

Wij zoeken partners met ervaring in de facilitaire horeca voor onze ondernemerscoöperatie.

Je blijft zelfstandig ondernemer en toch ben je onderdeel van een groter geheel. Je betaalt geen lidmaatschap of commissie, maar je houdt wel je eigen broek op.

We bundelen onze krachten. We werken met het business model canvas. We gunnen elkaar een opdracht. We lachen en we huilen samen. We zijn er voor elkaar om successen te vieren én als het moeilijk gaat. We werken samen op gelijkwaardige basis, waarin ieder een toegevoegde waarde levert. Wij geloven in 5×1=7. Wij zijn loff’ers met liefde voor eten en drinken.

Kom met ons praten wat het betekent om onze collega te worden.

cup of lloff

De voordelen van 5x1=7

Het geheel is meer dan de som van de delen.

Het principe 5×1=7 betekent dat we zelfstandig blijven, maar gebruik maken van elkaars kennis, netwerk en specialisaties. Dit zijn de voordelen:

Ook lid worden van lloff?

Samen werken aan toegevoegde waarde vanuit gastvrijheid met eten en drinken?