Samen staan we sterk!

  • Home
  • Samen staan we sterk!

"join the lloff train"

– touch & go –

lloff is een ondernemerscoöperatie. Wil je ook lid worden?

Het zijn roerige tijden voor zzp’ers. Als je op een opdracht zit, wordt deze misschien beëindigd of opgeschort. Als je een opdracht hebt, blijft de acquisitie vaak even liggen. Daarnaast stop je onvoldoende tijd in je propositie en communicatiestrategie. Herkenbaar? We hebben gemerkt dat dit bij velen, inclusief onszelf, realiteit is. Voor je het weet zit je een tijdje zonder opdracht en zonder inkomsten.

lloff ontzorgt zodat jij (nog) beter wordt in je werk! Dat doen we vanuit onze waarde ‘samenwerking’ in een ondernemerscoöperatie. Samenwerken binnen lloff is de ideale manier om zelfstandig ondernemer te blijven en toch onderdeel te zijn van een groter geheel. Door je bij ons aan te sluiten maak je gebruik van een gezamenlijk professioneel platform.

lloff bestaat uit zelfstandige specialisten in de facilitaire wereld met focus op catering en horeca. Ze hebben allemaal een brede ervaring op het gebied van eten en drinken in de werk- en leeromgeving, de zorg, de culturele sector, evenementen en congressen.

cup of lloff

5x1=7

Het geheel is meer dan de som van de delen.

Binnen lloff werken we vanuit het 5×1=7 principe. Daarbij maken we gebruik van elkaars kennis, netwerk en specialisaties. Werken in lloff heeft verschillende voordelen:

Ook lid worden van lloff?

Samen werken aan toegevoegde waarde vanuit gastvrijheid met eten en drinken?