Bij opdrachtgevers van lloff is catering een belangrijk onderdeel van hun totale facilitaire dienstverlening.
De gastvriendelijkheid draagt bij aan de primaire doelstellingen van de organisatie. Die waardevolle bijdrage maakt het verschil tussen catering en ‘facilitaire horeca’. De specialisten van lloff kunnen helpen deze stap te maken.
In vier + één verschillende posts delen wij onze visie op de kansen voor de cateringbranche.
1. Maak van het bedrijfsrestaurant het clubhuis van je bedrijf
Doelbewust ontworpen, kan een werkplek een hulpmiddel zijn voor zowel het aantrekken als behouden van kwaliteitsmedewerkers. Het kantoor als clubhuis put uit het idee van lidmaatschap: medewerkers willen elke dag naar een plek omdat ze zich er thuis voelen.
De ruimte die vroeger bekend stond als bedrijfsrestaurant wordt de hele dag gebruikt door het organiseren van townhalls, workshops, demo’s en teammeetings. Het wordt een eventruimte binnen het bedrijf.”
Meer weten? Neem contact op met één van onze Facilitaire Horeca specialisten.